0
0
Részösszeg:Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Prosztata-megnagyobbodás kezelése 4 természetes hatóanyaggal

A prosztata-megnagyobbodás kezelése kulcsfontosságú a férfiegészség érdekében. Ha elhanyagoljuk, frusztráló és kínzó tünetekkel nehezíti meg a mindennapi életet.

 

A prosztata-megnagyobbodást szaknyelven jóindulatú prosztata hiperpláziának (BHP – Benign Prostatic Hyperplasia) nevezik. A BPH általában nem jelent súlyos egészségügyi veszélyt, ugyanakkor drámai módon befolyásolhatja egy férfi életminőségét.

A szakorvosok szerint a legtöbb férfi már csak akkor megy el urológiai vizsgálatra, amikor elviselhetetlen tüneteik vannak, vagy amikor a feleségeik ultimátumot adnak nekik.

Bár a prosztatamegnagyobbodás bosszantó és kényelmetlen, csak ritka esetekben igényel sebészeti beavatkozást és nem életveszélyes. Különféle kezelésekkel és speciális gyógynövények (szabalpálma, tökmag kivonat, afrikai szilvafa kérge, csalán gyökér kivonat) kombinációjával kezelhető és visszafordítható az elváltozás.

 

A prosztata-megnagyobbodás kezelése 

 

Azok a férfiak, akik egyre gyakoribb és kellemetlen húgyúti tünetet tapasztalnak (például éjszakai vizelés, gyakori vizelési inger), általában először az interneten keresnek rá a problémára. Bár a világhálón rengeteg információ birtokába lehet jutni, érdemes kerülni az öndiagnózist. A megnagyobbodott prosztata tünetei kezelésével az urológusok foglalkoznak, akikhez háziorvosi beutalóval lehet eljutni. Az urológus a prosztata méretének nagyságától és a tünetek súlyosságától teszi függővé a lehetséges kezelési megoldásokat. Gyógyszereket írhat fel, például alfa blokkolókat és alfa-reduktáz gátlókat, súlyosabb esetben sebészeti beavatkozást javasolhat.

Mik az alfa blokkolók és hogyan segítenek enyhíteni a prosztata-megnagyobbodás tüneteit?

Az alfa blokkolókat és alfa reduktáz gátlókat tartalmazó gyógynövények bámulatosan pozitív változásokat hoznak a férfiak életében. 

Az alfa-reduktáz a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át. Ez a hormon felelős a prosztata sejtek növekedéséért. A kor előrehaladtával csökkenő tesztoszteronszint érthető módon nem kedvez a prosztata méretének. Évről-évre nő.

Az időben diagnosztizált prosztata-megnagyobbodás kezelése alfa-blokkolókkal és alfa-reduktáz gátlókkal történik. Ezek a hatóanyagok:

  • megállítják a prosztatasejtek burjánzását
  • visszafordítják a meglévő elváltozásokat
  • ellazítják az izmokat a húgycsőben és a hólyag nyakában javítva a vizelet áramlását.

Prosztata-megnagyobbodás kezelése 4 természetes hatóanyaggal

 

A prosztata-megnagyobbodás kezelésére használt gyógynövények azonban más és más pozitív hatásokat is kifejtenek.

Számos olyan gyógynövény ismert, amelyek fitokemikáliái hozzásegíthetnek a prosztata egészségének helyreállításához. Ezek közül több is tartalmazza a fent megnevezett alfa blokkolókat és alfa-reduktáz gátlókat természetes formában.

Írásunkban most négy olyan gyógynövényt mutatunk be, amelyek hatóanyagai komplex módon kezelik a prosztata-megnagyobbodás tüneteinek teljes skáláját. Most azt is megtudhatjuk, mire képesek ezek a gyógynövények és hogyan adják vissza a normális életét. 

4 természetes gyógynövény kivonat a prosztata-megnagyobbodás kezelésére 

Szabalpálma kivonat – természetes módon csökkenti a sejtburjánzást

A szabalpálma az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott gyógynövény a prosztata-megnagyobbodás kezelésére. Kivonata természetes formában tartalmaz alfa-reduktáz gátlókat, például béta-szitoszterolt. Fitoszteroljainak köszönhetően hozzájárul a prosztata normál működéséhez. Számos előnye mellett az egyik legfőbb ereje abban van, hogy megakadályozza a tesztoszteron DHT-vá alakulását, így természetes módon csökkenti a megduzzadt mirigy méretét. Megelőzés céljából szedve megóvja a prosztatát a jóindulatú növekedéstől.

Nagy csalán gyökér– karban tartja az egészséges húgyútakat

A népi gyógyászatból ismert csalán gyógyhatásainak a sorát felsorolni is nehéz lenne. A csalánnak azonban nem csak a levele, hanem a gyökere is jótékony tulajdonságokkal rendelkezik. A gyökerében szintén megtalálhatók azok az alfa-reduktáz gátlók, amelyek akadályozzák a prosztatasejtek búrjánzását. Emellett jó hatással van a húgyútakra, gyorsítja a vizeletáramlást, valamint a prosztata összehúzódása következtében növeli a vizelet mennyiségét.

Afrikai szilvafa kéreg – természetes módon zsugorítja a cisztákat

Az afrikai szilva kérgében lévő hatóanyagok – a szterolok, a triterpének, a zsírsavak – a ciszták kialakulásának megelőzésében is fontos szerepet játszanak, így a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás egyik zászlós gyógynövénye. Mivel képes visszahúzni a megnagyobbodást, javítja a húgyútak egészségét és a húgyhólyag rugalmasságát, ezáltal csökkenti az éjszakai vizelések számát. A rózsafélék családjába tartozó örökzöld ’óriás’ fa kérgének a főzetét évszázadok óta fogyasztják Afrikában. Használják lázcsillapításra, malária gyógyítására, gyomorhurutra, illetve vese és húgyúti megbetegedésekre. 

Tökmag kivonat –ellazítja a húgyhólyagot

A tökmag jótékony hatását mi sem bizonyítja jobban, minthogy a buddhista szerzetesek számára egyet jelent a halhatatlansággal. A tökmag nagy mennyiségben tartalmaz B-, K-, C-, és E-vitaminokat, foszfort, kalciumot, káliumot, magnéziumot, mangánt, vasat és cinket. Számos gyógyhatása mellett magas cinktartalmának köszönhetően került be a természetes prosztatavédő hatóanyagok rangsorába. A kor előrehaladtával a férfiak szervezetében csökken a cink mennyisége, amiből a prosztata tárolja a legtöbbet. A cinkhiány pedig hozzájárul a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás természetes folyamatának felgyorsulásához. A cink emellett gátolja a tesztoszteron DHT-vá alakulását, ezáltal a prosztata növekedését.

A legtöbb gyógynövény önmagában is hatékony lehet a prosztata-megnagyobbodás kezelésére. Megfelelő kombinációjukkal azonban a sejtburjánzás megállítható, visszafordítható, a kellemetlen húgyúti tünetek és a gyulladások gyorsabban enyhíthetők.

A magyar fejlesztésű Prostelyn Forte természetes és komplex hatóanyagainak köszönhetően nem kell többé lemondania a pihentető alvásról és búcsút mondhat a sürgető vagy fájdalmas vizelésnek.

A Prostelyn Forte fejlesztése során megvizsgáltuk, hogy az elérhető nemzetközi kutatások alapján mely természetes hatóanyagok gyakorolnak bizonyítottan pozitív hatást a prosztata egészségére. Bár ezek a hatóanyagok külön-külön is hatásosak, komplex formulában képesek a legjobb hatást kifejteni.

Ha még nincsenek tünetei, időben van a megelőzésre. Amennyiben a prosztatamegnagyobbodás már megnehezíti a mindennapjait, a Prostelyn Forte természetes hatóanyagai gyorsan enyhítik és megszűntetik a panaszait.

PROSTELYN FORTE – A FÉRFIAK VITAMINJA

Természetes hatóanyagokkal a prosztata, a húgyúti rendszer egészségéért és a férfiegészségért

12 900 Ft

11 500 Ft

A PROSTELYN FORTE egy magyar fejlesztésű, 4 természetes és prémium minőségű hatóanyag kombinációjával továbbfejlesztett innovatív formula a prosztata egészségéért.

A test működésének helyreállítása gyorsított tempóban: a gyógyszerész ajánlja a Prostelyn Fortét

Képernyőfotó 2022-08-04 - 0.24.35

„Ahhoz, hogy  gyorsítósávba helyezzük a test működésének  helyreállítását, ahhoz bizony ki kell egészítenünk azt. A Prostelyn Forte nagyon jó minőségű összetevőkből áll, magyar cég van mögötte! Szakmailag maximálisan ajánlom a terméket!”

DR. KRISZTIÁN ANIKÓ – GYÓGYSZERÉSZ

1 HAVI ADAG

Ft12900
Ft 11 500
11% kedvezmény
  • Kedvezményes ajánlat
  • This is a tooltip

2 HAVI ADAG

Ft25800
Ft 19 900
5 900 Ft kedvezmény
  • Kedvezményes csomagajánlat
  • This is a tooltip

4 HAVI ADAG

Ft51600
Ft 33 900
17 700 Ft kedvezmény
  • csomagajánlat
  • This is a tooltip
Shopping Cart
Scroll to Top