preloader
Egészségmegőrzési tippek COVID idején

Egészségmegőrzési tippek COVID idején

Egészségmegőrzési tippek COVID idején

Az egészségünk törékenységére legtöbbször akkor döbbenünk rá, amikor az megsérül. A koronavírus okozta világjárvány évtizedek óta az egyik legnagyobb egészségügyi kihívás, amivel találkoztunk. A kutatók, köztük magyar szakértők is, azon dolgoznak, hogy újra a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk egészségünket. Cikkünkben értesülhet a legfrissebb felfedezésekről és egy égető kérdésre is igyekszünk választ adni, vagyis, hogy miként óvhatja meg egészségét egy ilyen nem hétköznapi élethelyzetben!

Megdöbbentő magyar sikerek

Sorra jelennek meg a nyomtatott és online sajtóban a friss hírek a koronavírussal kapcsolatos felfedezésekről. A világ összes táján dolgoznak a tudósok, hogy még több értékes információhoz jussanak, mind a védekezéssel, mind pedig a kezeléssel kapcsolatban. Talán csak kevesen tudják, hogy itthon is gőzerővel dolgoznak a szakértők, és bizony nem eredménytelenül A napokban látott napvilágot a hír, miszerint a magyar tudósok által fejlesztett koronavírus elleni orrcsepp már a klinikai tesztek harmadik fázisába lépett, ami azt jelenti, hogy megkezdődhetnek a németországi tesztek, amik bebizonyíthatják, hogy a készítmény alkalmas-e emberi felhasználásra is. Az eddigi eredmények alapján igen biztatóak a jelek, így az is lehet, hogy országunkhoz köthető lesz egy igen nagy horderejű felfedezés!

A Főváros is küzd a járvány ellen

Mindeközben nem csak egyén szinten zajlanak a megelőzésre törekvő intézkedések. Mivel Magyarország lakosságának mintegy egynegyede összpontosul csupán a fővárosra, ezért a vezetőség is tart attól, hogy itt a legnagyobb a fertőződés kockázata. Annak érdekében, hogy minél kisebb legyen a rizikó, szigorításokat indítványoz a Főváros, miszerint újra kötelező legyen a maszkhasználat a belterekben, valamint a tömegközlekedési eszközökön. Bíznak abban, hogy ezek a szigorítások jelentősen lecsökkentik a fertőzés kockázatát, és védelmet nyújthat a nagyobb egészségügyi rizikóval rendelkezők számára, mint az idősek, krónikus beteg, és az oltatlanok. A diagnosztizálásban azonban továbbra is gondot jelent, hogy a tünetek gyakran összetéveszthetők az ősszel gyakran tapasztalható megfázás és influenzaszerű tünetekkel.

Mit tegyen Ön?

Sajnos a vírus bejutását a szervezetbe teljesen kivédeni nem lehet. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne szükséges minden óvintézkedés, mint a maszkviselés, az oltások felvétele, az alapos kézmosás, és a klasszikus köszönési formák kerülése, vagy az immunrendszer erősítése. Mindezek együttes fennállása jelentősen lecsökkentheti a kockázatot, és segíthet egy esetleges fertőződés esetén az enyhébb lefolyásban is. Mivel a kórokozó a szervezetünkön belül „dolgozik”, ezért nem elhanyagolható az immunrendszer erősítése, ami belsőleg támogatja a vírus leküzdését, vagy megelőzését.

A megelőzésben és hosszútávú támogatásban az AVIAN Medicina Immulyn terméke lehet segítségére, ami kolosztrum tartalmának köszönhetően aktívan hozzájárul az acélos ellenállóképesség kialakításában. Gondolj rá úgy, mint egy védőhálóra, ami törekszik arra, hogy minél kisebb eséllyel győzhessen a vírus a szervezete felett. A kombinált támogatás pedig megvalósulhat az AVIAN Medicina Viralyn termékével, ami hozzájárul a szervezetben található gyulladások leküzdésében. Ezzel a kettős támogatással aktívan hozzájárulhat a vírus elleni védekezéshez, a kiegyensúlyozott táplálkozás, az orvosi konzultációk és utasítások betartása, és a rendszeres egészségügyi vizsgálatok megtartása mellett.

Tegyen egy próbát az AVIAN immunerősítő termékcsaládjával, és ossza meg velünk tapasztalatait!

Érdekesnek találta? Ossza meg ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook

Iratkozzon fel és értesüljön újdonságokról az elsők között!

Elérhetőek vagyunk:

Hétfő : 8.00 - 20:00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda : 8.00 - 20.00
Csütörtök : 8.00 - 20.00
Péntek : 8.00 - 20.00

©2021, AVIAN Medicina, Minden jog fenntartva

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaraVissza a webshopra