preloader
Gondolta volna, hogy valójában szívügyünk a magnézium?

Gondolta volna, hogy valójában szívügyünk a magnézium?

Gondolta volna, hogy valójában szívügyünk a magnézium?

A magnéziumot a legtöbben úgy ismerik, mint egy értékes ásványi anyagot, ami segít a kiegyensúlyozott hétköznapokban, vagy akár a fájdalmas izomgörcsök kezelésében. Pedig a magnézium még ennél is fontosabb szerepet tölt be testünk egészséges működésében. Nem elrugaszkodott állítás az, hogy bizony szívügyünk a magnézium!

Ön mikor nyúl a magnéziumért?

A magnézium a test számára rendkívül értékes fémnek számít, amit szervezet ionos formában, legnagyobb mértékben a csontokban tárol. Számos élettani folyamatban részt vesz, amikkel néha tisztában vagyunk, míg egyesekről fogalmunk sincsen. Ahogy a hasznosulási területei, úgy gyakran a hiánya is észrevétlenül történik, egészen addig, amíg látható jelek nem társulnak a szervezet kritikusan alacsony magnézium szintjéhez. Egyes tünetek inkább zavaróak, mintsem egészségre veszélyesek, ilyen például a kimerültség, az idegi fáradtság, vagy az izomgörcsök. Ezek mellett még számos kevésbé látványos egészségügyi problémát indíthat el a tartósan alacsony magnézium szint, amelyek sokkal nagyobb fenyegetést jelentenek, mint egy kellemetlen izomgörcs, vagy fáradékonyság.

Minden, amit tudni érdemes a magnéziumról!

A test számtalan területén nélkülözhetetlen a magnézium. Egy egészséges felnőtt esetében mintegy 300-400 milligramm a javasolt napi bevitel, amiben persze lehetnek eltérések megbetegedések, vagy fokozott igénybevétel esetén. Fontos szerepe van a csontok fejlődésében, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, az anyagcsere-folyamatok gördülékeny és megfelelő működésében, valamint az izmok egészségének megőrzésében. Már pedig ha ez igaz, akkor bizony a szívünk sem kivétel, ami szintúgy egy megállás nélkül dolgozó izom. Az tehát mindenképpen igaz, hogy a szívünk egészségét épp olyan fontos támogatni, mint a test bármely más területét. Sőt! A magnézium aktívan részt vesz nem csak a sima izomszövet egészségének megőrzésében, hanem a szívizom szövetnek is értékes támogatást nyújt. 

Kerüljön formába a magnéziummal!

Az előbbiek ismeretében talán már Ön sem egy hétköznapi ásványi anyagként tekint a magnéziumra! Segítségével hatékonyan legyőzheti a hétköznap okozta stresszt, a sportolás közben jelentkező izomfájdalmakat. Komplex módon járul hozzá a vitális hétköznapokhoz, különösen, ha a magnéziumhoz más ásványi anyagok is társulnak, mint a B-vitaminok, a rózsagyökér, vagy akér a golgotavirág-kivonat. A változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként, az AVIAN Medicina Magne-B Komplex étrend-kiegészítője teljes körű támogatás nyújt szervezete számára, hogy Ön sokáig élvezhesse az egészséges és lendületes hétköznapokat!

Iratkozzon fel és értesüljön újdonságokról az elsők között!

Elérhetőek vagyunk:

Hétfő : 8.00 - 20:00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda : 8.00 - 20.00
Csütörtök : 8.00 - 20.00
Péntek : 8.00 - 20.00

©2021, AVIAN Medicina, Minden jog fenntartva

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaraVissza a webshopra