Az erős immunrendszer a fizikai és a mentális jóllétünk kulcsa

immunerősítés hero1

Immunerősítés fontossága

Élete során már minden bizonnyal hallott az immunerősítés fontosságáról. De mi is az immunrendszer? Miért olyan fontos ez a ’láthatatlan’ védőpajzs? 

Immunrendszerünk – ha erős – folyamatosan küzd a különféle betegségeket okozó mikroorganizmusokkal (vírusok, baktériumok, gombák, méreganyagok) szemben, amelyek sokkal fogékonyabbá tesznek bennünket a megfázásokra, az influenzára, emésztőrendszeri megbetegedésekre, sőt még a koronavírusra is.  

Immunrendszerünk a véráramra és a nyirokrendszerre támaszkodva szállítja a fontos tápanyagokat a különféle szerveinkhez, miközben segít megszabadulni a káros méreganyagoktól.  

Az immunerősítés fontossága nem kérdés tehát: ez a kulcsa a fizikai és a mentális jóllétünknek. 

Hogyan kezdjen hozzá a tartós immunerősítéshez?

A kutatások azt sugallják, hogy az immunrendszer hatékonyságát 58 %-ban nem a genetikánk határozza meg, sokkal inkább az életformánk. Számos olyan egészséges szokás létezik, amelyekre mindennap hatással lehetünk és erősítik az immunrendszerünket 

Immunerősítés egyszerűen a hétköznapokban

  • kerüljük a dohányzást 
  • megfelelő mennyiségű folyadékot (vizet) fogyasztunk 
  • több zöldséget és gyümölcsöt eszünk 
  • rendszeresen mozgunk, sportolunk 
  • fenntartjuk az egészséges testsúlyunkat 
  • kerüljük az alkoholt 
  • eleget és jó minőségben alszunk 
  • odafigyelünk a higiéniára 

 Ha ezekre az alapvető dolgokra nem helyezünk nagy hangsúlyt, immunrendszerünk legyengül és nem tudja hatékonyan felvenni a harcot a különféle külső támadásokkal szemben. 

A jó hír az, hogy nem kell megvárni, hogy a betegségek napokra vagy hetekre leverjenek bennünket a lábunkról még a járványos időszakokban sem. Egészséges életmóddal és az Immulyn immunerősítő étrend-kiegészítővel fitten tarthatja immunrendszerét és zökkenőmentesen élheti a mindennapjait.  

Ha a megelőzés fontos Önnek, akkor...

IMMULYN – Az immunerősítők új generációja

Az IMMULYN egy magyar fejlesztésű, 7 természetes és prémium minőségű hatóanyagot tartalmazó immunerősítő étrend-kiegészítő  

Ha a betegség gyors legyőzését szeretné, akkor...

Viralyn Immunerősítő – a leggyorsabb felépülés biztosítéka

Természetes hatóanyagaival gyorsan és hatékonyan enyhíteni a vírusos, bakteriális és gombás jellegű megbetegedések tüneteit. 

Shopping Cart
Scroll to Top