sebkezeles

Miért válassza az otthoni sebkezelést?

A szakrendelők személyi és tárgyi feltételek hiányában gyakran elhárítják a szakellátást, így a krónikus sebbel élők gondozása nem megoldott.

A sebkezelés és a betegbiztonság egyik legérzékenyebb pontja ugyanakkor az ellátással összefüggő fertőzések előfordulásának a nagy száma.

A szakszerű sebkezelés a beteg és a családja érdekeit szolgálja, emellett jelentős költségmegtakarítással jár.

Az AVIAN CARE sebkezelés szolgáltatása verhetetlen előnyöket kínál önnek a saját otthonában elvégzett kezelésektől kezdve az ön gyógyulásáért elkötelezett szakápolókig.

NINCS TÖBB VÁRÓTEREMNINCS TÖBB UTAZÁSNINCS TÖBB SZENVEDÉS
Minden speciális krónikus sebkezelési műveletet az ön otthonának megnyugtató és biztonságos környezetében végzünk előre egyeztetett időpontban, kiszállással.Az otthoni sebkezeléssel kihúzhatja a költséglistáról az állandó utazással és szállítással járó költségeket. Az egyre dráguló benzindíjat, a kerekesszéket, és a támogató családtag sem esik ki a munkából a sebkötözés napjain.A kezelést minden esetben az ápolt igényeihez alakítjuk a gyorsabb és stresszmentesebb gyógyulás érdekében. Kezeléseink során a legmodernebb sebkötözési eszközöket használjuk, amivel garantált a gyorsabb gyógyulás.

MEGGYÓGYÍTJUK

Az AVIAN CARE-nél az a küldetésünk, hogy minden páciensünk gyorsan és folyamatosan hozzáférjen a legmodernebb sebkezeléshez a gyors gyógyulás érdekében.

Shopping Cart
Scroll to Top