preloader
„No shave november” – miről is szól ez a hónap?

„No shave november” – miről is szól ez a hónap?

„No shave november” – miről is szól ez a hónap?

A november hónappal nem csak az ősz, de a változás hava is megérkezhet hozzánk. Ezt a szellemiséget képviseli a „No shave november” is, amelynek keretén belül a férfiak egy hónapon keresztül egyáltalán nem borotválkoznak. De mi áll ennek a kezdeményezésnek a hátterében? A hihetetlen szakáll kreációk, vagy valami egészen más? Olvasson tovább, és mindent megtudhat!

Mit jelképeznek a hosszú szakállak?

A szakállat sokan úgy emlegetik, mint a férfiak „sminkjét”, hiszen egy-egy jól eltalált fazonnal egyedi megjelenést kölcsönözhet magának az illető. Ma már rengeteg fazon közül választhatnak a férfiak, kivéve novemberben, amikor az arcszőrzet jelentősége egészen átalakul. Ebben a hónapban nem az érdekesen vágott, vagy a pajkos rövid szakáll a divat, aminek talán sokan örülni fognak. Novemberben végre félre lehet tenni a borotvát, és lehet üdvözölni a hosszú és férfias szakállakat! Ebben a gyönyörű őszi hónapban megannyi csoda szép szakállal találkozhat, és nem akármilyen okból kifolyólag! Ismerje meg a „No shave november” eredetét és annak jelentőségét!

Honnan ered a „No shave november”?

Kevesen tudják, de a kezdeményezés egy chicago-i családtól származik, ahol az édesapa 2009-ben vastagbél rákban elhunyt. A gyermekeik tiszteletük jeléül megnövesztették szakállukat, és elindították ezt a kampányt, ami ma már nem csupán Amerika határain belül vált hagyománnyá, de a világ legtöbb pontján csatlakoznak hozzá emberek, ezzel is felhívva a figyelmet a férfi betegségek megelőzésére és azok kezelésének fontosságára. A szakáll megnövesztésével pedig nem csak a külseje változhat meg, de a fodrászra költött pénzt akár jótékony célokra is fordíthatja, miközben egy nemes célért állhat ki. Nem mellesleg a szakállak akár egészségügyi előnyökkel is járhatnak, hiszen számos pollent, káros anyagot képesek megszűrni a levegőből, amik így nem irritálják a légútjait.

Mit tehet még a megelőzés jegyében?

De nem csak szakállat növeszthet, hogy kifejezze a kezdeményezés iránti elköteleződését. Számos megelőző tevékenységgel tehet azért, hogy vigyázzon a saját és szerettei egészségére. A legjobb megoldás, ha nagyobb figyelmet szentel a megelőzésre, a kora diagnosztizálásra. Mindezeket pedig nem csupán egy hónapig, annál sokkal tovább érdemes csinálni, így is hozzájárulhat az egészséges jövőhöz.

  1. Járjon évente, fél évente egészségügyi szűrésre!

Az időben történő diagnosztizálás fontos szerepet játszik a mielőbbi és sikeres gyógyulásban. A féléves, vagy éves egészségügyi szűrésekkel késlekedés nélkül kaphat válaszokat az egészségét érintő kérdésekre.

  1. Tájékozódjon a témában!

Minél többet tud meg a témában, annál előbb felismerheti a jeleket, amelyek segítségével időben megkezdődhet a szükséges kezelés.  

  1. Támogassa egészségét belsőleg!

Tudta, hogy számos előjele lehet a prosztata megbetegedéseknek? Ilyen például a nehéz és lassú vizelés, a fájdalmak. Ezek akár egészen fiatalkorban is jelentkezhetnek, és ha még korai szakaszban megelőzik a súlyosbodó tüneteket, akár a tartós egészségkárosodás is elkerülhetővé válhat.

Nem kell tovább keresnie a szükséges belső támogatást. Az AVIAN Medicina Prostelyn termékei természetes összetevők erejével járulnak hozzá a férfiak egészségéhez! Kattintson a gombra, és tudjon meg róluk többet!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést és kiegyensúlyozott életmódot!

Iratkozzon fel és értesüljön újdonságokról az elsők között!

Elérhetőek vagyunk:

Hétfő : 8.00 - 20:00
Kedd: 8.00 - 20.00
Szerda : 8.00 - 20.00
Csütörtök : 8.00 - 20.00
Péntek : 8.00 - 20.00

©2021, AVIAN Medicina, Minden jog fenntartva

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaraVissza a webshopra