Az AVIAN Medicina egy 100%-ban magyar, Európa számos országában jelen lévő  gyógyszeripari vállalat. Jelenleg már több, mint 130 munkatársunkkal, partnerünkkel működünk együtt a biztonságos és egészséges élet megteremtéséért.
Kutatás-fejlesztési csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsuk elő olyan kiváló, természetes összetevők felhasználásával, amelyek a bizonyítottan is működnek.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban a következő termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhat:

  • Vitaminok és Étrend-kiegészítők
  • Szájhigiéniai és Fogfehérítő termékek
  • Orvostechnikai eszközök és Tesztek
  • Országos laboratóriumi szűrőhálózat rendelőben és helyszínen / Covid-19 szűrőhálózatunk mindhárom teszt típust (szerológiai, antigén, PCR) biztosítja.

Termékeink megvásárolhatóak kiemelt bioboltokban, webshopokban, nagykereskedésekben.

Történetünk

Az AVIAN Medicina Kft. története egy saját, személyes élménnyel kezdődött, amikor  a tulajdonosnak a saját bőrén keresztül kellett megtapasztalnia, hogy egy betegség milyen villámgyorsan képes elragadni tőlünk szeretteinket.
A tulajdonos édesapja mindössze 59 éves volt, amikor váratlanul és tragikus hirtelenséggel elragadta családjától a halál, megfosztva egymástól őket sok-sok közös élménytől, együtt átélt pillanattól. A rák diagnosztizálása és a temetés között csupán néhány hónap telt el.
Ez a keserű tapasztalat, a tehetetlenség érzése vezetett arra az útra, hogy prosztatavédők gyártásával kezdett el foglalkozni, megfogadva, hogy szeretné szebbé és jobbá tenni a világot.
Elhivatottá vált abban, hogy  tegyen azért, hogy ne a prosztatarák legyen a vezető halálok és egészségtudatosabbak legyenek a férfiak, többet járjanak szűrővizsgálatra, fordítsanak figyelmet a megváltozott életmód igényeire akár étrend-kiegészítők szedésével.
Az elmúlt évek folyamatosan kutatás-fejlesztésének köszönhető a Prostelyn MAX néven vásárolható prosztatavédő megszületése, amelyet már több, mint húszezer elégedett ügyfelünk kipróbált.
Célul tűztük ki, hogy  termékeink használatával minél kevesebb család életébe férkőzhessenek be az alattomos betegségek, illetve azok minél hamarabb kimutathatók és kezelhetők legyenek.

Missziónk

Hiszünk az emberben és a célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink elősegítsék a hosszú és egészséges élet.
Azt valljuk, hogy minőségi termékeinkben nem kell hinni, mert azok működnek maguktól, akárcsak a gravitáció.

Fontosnak tartjuk, hogy az immunrendszerünket nem csak megerősíteni kell, hanem tettre kész állapotban kell folyamatosan tartanunk. Ezért is fektetünk a termékfejlesztések során nagy hangsúlyt az egyedülálló összetételű termékek gyártására, amelyek természetes módon támogatják a szervezetünket.
Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni azokat a termékeket és szűrővizsgálatokat, amelyekkel Ön is és környezete is nyugodt és biztonságos életet tudnak élni.