AVIAN
RÓLUNK

AVIAN. Jövőnk a jelenben.

Az AVIAN összekapcsolt egészségügyi szolgáltatásait az a fontos felismerés hívta életre, hogy a hosszú és egészséges élet jövőjének megteremtése a jelenben keresendő.

Ez a mi történetünk tanulsága is, amely egy személyes élménnyel kezdődött, amikor alapítónk saját bőrén tapasztalta meg, hogy egy váratlanul kiderülő betegség milyen gyorsan képes elragadni tőlünk szeretteinket. Így született meg az AVIAN Medicina Kft. egy magyar, de mára már Európa számos országában jelen lévő gyógyszeripari vállalat. Ahol a jövő technológiáit folyamatosan kutatva hiszünk abban, hogy a természettel és az emberi szervezettel a lehető legnagyobb összhangban olyan prémium minőségű és egyedülálló termékeket, valamint szolgáltatásokat fejleszthetünk, melyek választ adhatnak a jelen folyton változó kihívásaira, és utat mutathatnak egy kiszámíthatóbb jövőnek. Jelenleg 4 területen kínáljuk prémium szolgáltatásainkat:

  • Avian Mobilszűrés: COVID-szűrések és tesztek magánszemélyek és vállalkozások számára
  • Avian Otthonápolás: otthonápolási szolgáltatások
  • Avian Diagnosztika: labordiagnosztikai szolgáltatások
  • Avian Medicina: étrend-kiegészítő termékek

Célunk, hogy ösztönözzük az embereket arra, hogy egészségtudatosabban éljenek, járjanak többet szűrővizsgálatra és fordítsanak figyelmet a megváltozott életmód igényeire, mert immunrendszerünket nem csak megerősíteni kell, hanem folyamatosan tettre kész állapotban kell tartanunk.

Ezért szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni azokat a termékeket és szűrővizsgálatokat, amelyekkel Ön és környezete is nyugodt és biztonságos életet élhet.

Mert az, hogy hogyan érezzük magunkat holnap, ma kezdődik el.

AVIAN. Jövőnk a jelenben.

Shopping Cart
Scroll to Top