100 miliszekundum. Ennyi idő alatt alakul ki rólunk az első benyomás. Egy profilkép, egy első vagy sokadik találkozás, egy üzleti megbeszélés. Az első pillanatok mindig döntőek.
A kutatások szerint az emberek 53%-a először a mosolyoját nézi meg az első találkozás során. Azt a fehér mosolyt, amely mindenki számára elérhető a SmileOn Otthoni Fogfehérítő szettjeinek segítségével.
A SmileOn kifejlesztésénél egy fő szempontunk volt: úgy fejtse ki fogfehérítő hatását, hogy eltávolítja évek elszíneződését, miközben vigyáz a fogak épségére.

Az általunk használt ProWhite® Formula garantálja, hogy biztonságban, de gyengéden fehérítse mind a fogak mélyebb pólusait, mind a fogfelszínt, ugyanakkor ne károsítsa a zománcot. A hideg LED fényt kibocsátó lámpával a gél gyorsabban lebontja a fog felszínén lerakodott szennyeződéseket, így teszi lehetővé, hogy az eljárás ennyire gyors legyen és már 30 perc alatt láthatóvá váljon a változás.
Az olyan természetes összetevőknek hála, mint a Sodium Chlorite-nak, és a növényi rostokból kinyert Cellulose Gumnak köszönhetően a fogfehérítő gél fenntartja a magas PH-szintet. Ez garantálja azt, hogy nem történik erózió a fogak felszínén.


Miért érdemes kipróbálni?
– Évek szennyeződését távolítja el.
– Fehérebb fogakat eredményez akár 30 perc alatt
– Nem tartalmaz káros vegyszereket
– Nincs fogérzékenység
– Állatokon nem tesztelt


 A fogorvos véleménye:
„SmileOn peroxidmentes ProWhite formulájának köszönhetően akár néhány használat után is látványos eredményt lehet elérni, ha fehérebb fogakat szeretnénk. Természetes összetevőinek köszönhetően nem károsítja a fogakat, bátran ajánlom azoknak is, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Ha valaki az otthon nyugalmában költséghatékonyan szeretné a fogait fehéríteni, akkor véleményem szerint a SmileOn a jó választás.“
Dr. Fejér Sándor, fogorvos

SmileOn fogfehérítő fogkefe

Termékeink

SmileOn fogfehérítő por

Termékeink

SmileOn fogfehérítő szett

Termékeink