Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által jóváhagyott termék. Notifikációs szám: 26895/2021
Avian Termekek PROSTELYN 1080x1080px v02 1 1

PROSTELYN FORTE – A FÉRFIEGÉSZSÉG ŐRE

Természetes hatóanyagokkal a prosztata, a húgyúti rendszer egészségéért

(396 Ft/nap/2 db)

ÁR: 11 900 Ft

A PROSTELYN FORTE egy magyar fejlesztésű, több mint 8 természetes és prémium minőségű hatóanyag kombinációjával továbbfejlesztett legújabb és innovatív formula a prosztata egészségéért. A természetben megtalálható hatóanyagai – mint például a szabalpálma és a szúrós szerbtövis – visszaadják Önnek a férfi egészségének a szabadságát.

A prosztata egészsége

Amivel minden férfinak dolga van!

Mi férfiak szeretünk abban hinni, hogy mindig jut időnk arra, ami számít. Ezzel szemben a rohanó és stresszes életmódunk miatt csak akkor kezdünk el az egészségünkkel foglalkozni, amikor már baj van és a tünetek térdre kényszerítenek bennünket.

De vannak olyan egészségügyi területek, amikkel MINDEN férfinak dolga van.

Az egyik ilyen fontos terület a PROSZTATA egészsége: megnagyobbodásának a megelőzése vagy a kezelése.

all together
prostate gif
A prosztata megnagyobbodás folyamata

Természetes folyamat 25 éves kor felett: a prosztata megnagyobbodása

Életünk első évtizedeiben úgy éljük férfi napjainkat, hogy észre sem vesszük a prosztatánk létezését, holott működése kulcsfontosságú a férfi reproduktív folyamatokhoz.

A diónyi méretű mirigy (dülmirigy) a húgyhólyag alatt helyezkedik el és alapvetően a spermiumokat védő folyadékot termeli.

Akár küzdünk ellene, akár nem, a kor előrehaladtával a testünk, így a prosztatánk is változik. 25 éves kor felett a prosztata lassú, de jóindulatú megnagyobbodásnak indul, ami később az életünket megkeserítő tüneteket produkálhat.

Jó, ha tudja!

A prosztata megnagyobbodása megfelelő szakorvosi felügyelet mellett és természetes gyógynövényes hatóanyagokkal enyhíthető és eredményesen kezelhető.

Kinek és mikor ajánljuk a Prostelyn Forte szedését?

Magabiztosan minden korban v01 1

A Prostelyn Forte hatóanyagai jobb életminőséget biztosítanak, ha fontos Önnek a férfiassága és a férfiegészsége, szeretne természetes védelmet nyújtani prosztatájának vagy ha már tapasztalja magán az alábbi tüneteket:

Tudjuk, hogy fontos is Önnek az egészségmegőrzés, az aktív élet és a férfi önbizalom. Adjon esély magának és gondoskodjon prosztatája egészségéről a Prostelyn Forte hatóanyagaival!

Prosztata egészség statisztika

Ma az Európai Unió és hazai felmérések alapján a prosztatával kapcsolatos betegségek a férfiak többségét érinthetik.

LEGGYAKORIBB

urológiai probléma az 50 év alatti férfiaknál

50

50%-a

az 50 feletti férfiaknak prosztata problémával küzd

80

80%-a

a 70 év feletti férfiaknak küzd kellemetlen tünetekkel

A férfi probléma, ami nem múlik el magától

Sokszor azt sem tudjuk megfogalmazni, hogy mi a bajunk, csak azt érezzük, hogy kellemetlen vagy kínos tünetek jelentkeznek, amivel kezdeni kellene valamit. De honnan tudjuk, hogy dolgunk van vele? Ha már tüneteket észlelünk magunkon, akkor a prosztatamegnagyobbodás tipikus tünetei 3 fázisban jelentkeznek.

AVIANMedicina Logo 2022

Több, mint 15 000 elégedett vásárló nem tévedhet. Természetes hatóanyagok hatása nem marad el!​

Vásárlóink szeretik a Prostelyn Fortét.

Képernyőfotó 2022 06 29 14.09.44
Képernyőfotó 2022 07 05 10.46.40
Képernyőfotó 2022 06 29 14.10.08

Hallgassa meg visszatérő vásárlóinkkal készített rövid interjúinkat!

Megtudhatja belőle, hogy mi a tapasztalatuk a termék fogyasztásával és miért ajánlják a kipróbálását Önnek is!

1463606545 6e0252f29f163636883ba9547f5e4535535caa8635ee0d8ca770673d897ae1f5 d 840

“Ha használ, akkor fogom továbbra is rendelni és úgy érzem, hogy használ.”

 
Sz. Gyula, 76 éves, nyugdíjas
1463609254 f72ff99d32eb50f8a32e0a5bdb0af7d1d3a7e714ee4ed92af815516f73492a31 d 840

“Bármikor fogytán lesz a készlet, rendszeresen pótolni fogom.”

 
D. József, 57 éves, buszsofőr

Mitől ennyire hatékonyak a Prostelyn Forte-ben található természetes összetevők?

Avian Termekekelonyok PROSTELYN 1080x1080px v01

A Prostelyn Forte fejlesztése során megvizsgáltuk, hogy az elérhető nemzetközi kutatások alapján mely természetes hatóanyagok gyakorolnak bizonyítottan pozitív hatást a prosztata egészségére és képesek enyhíteni a prosztata megnagyobbodás és/vagy gyulladás okozta tüneteket.

Bár ezek a hatóanyagok külön-külön is hatásosak, célunk az volt, hogy a Prostelyn Forte-ban az ideális hatóanyagok egy olyan kombinációját ötvözzük, amik a legszélesebb körben és eredménnyel képesek kifejteni a pozitív hatásukat.

Avian Termekekelonyok PROSTELYN 1080x1080px v01

A növényi hatóanyagok tökéletes kombinációja a megoldás a prosztata problémákra!

torpepalma

TÖRPEPÁLMA

kézben tartja a vizelési problémákat

A törpepálma hozzájárul a férfiak vizelési képességeinek javulásához. Számos természetes összetevő alkalmas egészségesen tartani a prosztatát, ezek közül a törpepálma az egyik olyan gyógynövény, ami látható eredménnyel képes kezelni a vizelési problémákat és meggátolni a prosztata megnagyobbodását a kor előrehaladtával.

afrikai szilvafa

AFRIKAI SZILVA

a ciszták ősellensége

Fogyasztásával csökkenthető vagy megakadályozható az éjszakai vizelés, és segítséget nyújt a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás tüneteinek enyhítésében.

cink 1

CINK

növeli a tesztoszteron szintet

A férfiak szervezetében a prosztata tartalmazza a legtöbb cinket, ezért a hiánya elégtelen működéshez vezet. A cink antioxidáns és antimikrobális nyomelem, így segít megelőzni vagy megállítani a fertőzéseket és a gyulladásokat. A cink képes növelni a tesztoszteron szintet, valamint fokozza a spermatermelést.

csalán

CSALÁNLEVÉL

az egészséges húgyútak karbantartója

A csalánlevél az egészséges húgyútak működésében játszik kiemelkedő szerepet, ezzel elősegíti a férfiak normál életminőségét és vitalitásuk megőrzését. Vizelethajtó, vértisztító, salaktalanító, méregtelenítő hatású, emellett a prosztata megnagyobbodásának a megelőzésére is hatékony megoldást jelent.
szuroszerbtovis

SZÚRÓS SZERBTÖVIS

visszafordítja az elváltozásokat

Fertőzéses és daganatos betegségek esetén is hatékonyan felveszi a harcot a nem kívánt és kellemetlen elváltozásokkal szemben. Számos jótékony hatása mellett támogatja a vese és a prosztata normál működését.

Adagolás

A kívánt eredmény érdekében napi 2 szem kapszula szedését javasoljuk. Az elsőt reggel étkezés előtt, a másodikat késő délután vagy kora eset szintén étkezés előtt ajánljuk bevenni.

Mivel a Prostelyn Forte étrend kiegészítő természetes hatóanyagokból épül fel, így maximális hatását 8-12 hét rendszeres alkalmazás után éri el. (Kedvező hatásokat előbb is érezhet a vásárló, azonban a gyógynövény hatóanyagok hatása 3 hónap folyamatos fogyasztás után várható.) A Prostelyn Fortét javasolt folyamatosan szedni a pozitív hatások fenntartása érdekében, ezt igazolják vissza rendszeres vásárlóink visszajelzései is.

Fontos megemlítenünk, hogy komolyabb prosztata okozta tünetekkel szakember felkeresését javasoljuk. Amennyiben nagyobb mértékű vizelési panaszokat, alhasi fájdalmat észlel magán, keresse fel házioorvosát, majd urológusát. A prosztata megnagyobbodás szakorvosi megerősítése és kezelés mellett is hatékonyan alkalmazható a Prostelyn Forte természetes táplálék kiegészítő.

PROSTELYN v01

Összetevők

Prostelyn Forte nagy nyomdakész 75

Hatóanyagok 2 tablettában – NRV % *

C-vitamin 4,6 mg – 46 %

* NRV% Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Shopping Cart
Scroll to Top