C-Vitamin 1000+ (60 db)

a csipkebogyó és az acerola erejével
(225 Ft / nap / 3 db)

4500 Ft Áfával

„Hosszú ideje refluxszal küzdök. Az Önök C-vitaminjában kálium-aszkorbát van, ami nem okoz irritációt.” – H. Rita

C-vitamin a mindennapi vitalitásért

A vitaminok nélkülözhetetlen és létfontosságú hatóanyagok a testünk számára. Valamennyi közül ismertségében mégis kitűnik a C-vitamin, amit többnyire az immunrendszer erősítéséhez társítunk.

Ám ennél sokkal többet köszönhetünk a C-vitaminnak!

Képzelje el, hogy kicsattan az energiától, kipihent, jól működik az anyagcseréje, ritkán betegszik meg, ha pedig mégis, teste gyorsabban regenerálódik! A bőre ragyog, az ízületei lassabban kopnak, mert szervezete elegendő kollagént képes termelni.

Ezekhez mind hozzájárulhat a minőségi C-vitamin rendszeres szedése!

Élje a lehető legjobb életet, amit csak el tud képzelni!

A vízben oldódó C-vitamint szervezetünk enzimhiány miatt nem képes előállítani, ezért naponta pótolni kell. Felnőttek számára a hivatalos napi ajánlás 80 milligramm C-vitaminból. A szükséglet egyénenként változhat: függ a kortól, a nemtől, az életmódtól vagy a testtömegtől.

C-VITAMIN

Semlegesíti a káros szabad gyököket

A C-vitamin számtalan szempontból kulcsfontosságú a szervezetünk egészséges működéséhez.

A C-vitamin hatásai közül az egyik legfontosabb az immunerősítő képessége, amit erős antioxidáns tulajdonságának köszönhet. Hozzájárul a káros szabad gyökök semlegesítéséhez, így csökkenti többek között a gyulladások és a fertőzések kialakulásának a kockázatát. A C-Vitamin 1000+ termékünkben a gyomorégést is okozható aszkorbinsav helyett a C-vitamin kálcium-aszkorbát formájában van jelen.  

CSIPKEBOGYÓ

A leggazdagabb természetes C-vitamin forrás

Tudta, hogy a növények közül a csipkebogyó tartalmazza a legtöbb C-vitamint? Nem véletlen, hogy a készítményünk egyik fő alkotóeleméül ezt a természetes megoldást választottuk. A csipkebogyó antioxidáns hatású, felpörgeti az immunrendszer működését, valamint stimulálja a limfociták képződését védelmet nyújtva így a fertőzésekkel szemben. A csipkebogyóban található pektin támogatja a normál emésztési funkciókat, polifenoljai és a galaktolipidek pedig csillapítják a gyulladásokat.
A csipkebogyó magas flavonid tartalmának köszönhetően antibiotikus immunerősítő hatást fejt ki.

ACEROLA

Lassítja a sejtöregedést

Ha C-vitamin bevitelről beszélünk, egy másik kitűnő természetes megoldás az acerola. De ez a brazil cseresznyeféle nem ettől számít igazi szuperélelmiszernek.
Jelentős mennyiségben tartalmaz B1-, B2-, B3-, B5-, B9- és A-vitaminokat, gazdag rézben, káliumban, magnéziumban, valamint kiemelhető vas-, cink- és foszfortartalma is.
C-vitamin az E-vitaminnal, illetve a bioflavonoidokkal együttes szinergikus hatása több kutatásban bizonyított.

AMIT A C-VITAMINNAK KÖSZÖNHET

ENERGIKUSSÁG

SZELLEMI FITTSÉG

SZÉPSÉG

ÖSSZETEVŐK

Hatóanyag/napi adag (3 kapszula): 3 kapszula NRV*
C-vitamin (kalcium-aszkorbátból): 924 mg 1155%
Csipkebogyó (Rosa canina) vizes- alkoholos kivonat: 600 mg
Ebből C-vitamin: 300 mg 375%
Acerola (Malphigia glabra) kivonat: 300 mg
Ebből C-vitamin: 51 mg 63,75%

*NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték

Olvassa el elégedett fogyasztóink tapasztalatait!

"Kisgyerek korom óta életem része a mozgás. Felnőttként a munka és a családi elfoglaltságaim mellett sem szeretnék lemondani a sportolás öröméről. Számomra fontos, hogy bírjam a fizikai megterhelést, ezért szedek rendszeresen C-vitamint."
M. Katalin
Fodrász
"Az egyetem és a vizsgákra való felkészülés szó szerint leszívja az agyam. Szeretek mozogni, a barátaimmal lógni, és az is fontos, hogy jól teljesítsek az iskolában. Azt tapasztaltam, hogy amióta rendszeresen szedem a C-vitamint, jobban tudok koncentrálni."
K. Viktória
tanuló
"40 +-osan már tudatosan figyelek az egészségem megőrzésére. Életmódot váltottam, egészségesebben étkezek, heti 3 alkalommal sportolok, és egy barátnőm javaslatára pár hónapja elkezdtem szedni az önök C-vitaminját. Azóta már többen megjegyezték, hogy „ragyogsz."
V. Péter
marketinges
Shopping Cart
Scroll to Top