Ne felejtsen el gondoskodni a szervezete számára szükséges egyik legfontosabb vitaminról!
A C-vitamin pótlása alapvető fontosságúnak kell lennie fiatal és idős korban is. A C-Vitamin 1000 kapszula csipkebogyó és acerola összetevőinek köszönhetően, Ön is hozzájárul a szervezete egészségének védelméhez. 
A C- vitamin továbbá hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez. Az acerola pedig támogatja a szervezet vitalitását.
OGYÉI szám: 23844/2020
Naponta  3 x 1 kapszulát lehetőség szerint étkezést követően rágás nélkül szükséges lenyelni. • C-vitamin: szerepe nagyon komplex az emberi szervezetben. A C-vitaminnak köszönhetően nő a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenállóképessége, segíti a regenerációt, sebgyógyulást, támogatja az anyagcserét.
  Támogató szerepe van a stressz, fizikai és szellemi megterheltség során képződő szabadgyökök megkötésében.
  Segíti a szervezet lúgosítását, ami hozzájárul a gyulladások kockázatának csökkentéséhez. Savas környezetben sokkal hamarabb megjelennek a krónikus betegségek, allergiák, daganatos betegségek.
  Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a vas,- és a réz felszívódását, védelmet nyújt a fogínynek, több hormon képzésében közreműködik, erősíti és tisztítja az érfalat.
 • csipkebogyó: magas flavonoidok tartalma miatt gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejthet ki, hozzájárul a légutak egészségéhez.
  A benne található pektineknek köszönhetően segíti az emésztést.
  Gyógyhatása van a vese,- és hólyagbántalmakra, gyenge vizelethajtó tulajdonságot is igazoltak nála.
  Rendszeres fogyasztásával csökken a koleszterin szint
 • acerola:ebben a gyümölcsben található a harmadik legtöbb C-vitamin, ami miatt hatásos antioxidáns. Láz és hasmenésre is ajánlott.
  A magas C-vitamin tartalma mellett vas, kalcium, foszfor, a vitaminok közül pedig A-, B1-, B2-, B3-vitamint is tartalmaz.

Ne hagyja, hogy megtámadja a betegség, előzze meg védekezéssel!