MAGNE-B KOMPLEX

a rózsagyökér több, mint 140 féle adaptogén hatóanyagainak erejével
(230 Ft/nap/2 db)

6900 Ft Áfával

„Amióta a készítményt szedem érezhetően nyugodtabb és kipihentebb vagyok.” –  R. Hedvig

Nyugalom a hosszú élet titka!

Ha nagy változásokat élt meg, vagy egyszerűen csak sosem tudja hogyan logisztikázza össze a mindennapos feladatait, minden bizonnyal ismeri a stressz nyomasztó érzését.

Valószínűleg kipróbált már mindenféle légzőgyakorlatot, a jógát, a relaxációt vagy a nyugtató alvás praktikáit.

De tudja, hogy a B- vitaminok, a magnézium, a cink és egyes gyógynövények megfelelő kombinációi segíthetnek a stressz hatékonyabb kezelésében?

 Összesen nyolc B-vitamin létezik – ezek közül is a legismertebbek a B6-vitamin, a B9-vitamin (folsav) és a B12-vitamin – amelyek mindegyike döntő szerepet játszik a fáradtság és a depresszió leküzdésében, támogatják a jobb koncentrációs készséget, növelik az energiaszintet és gondoskodnak a jó közérzetről.

Vegye akadálymentesebben a mindennapi kihívásokat!

A stressz egyre több embert érint, de a legtöbben nem mernek nyíltan beszélni róla, mert senki sem szeret gyengének és sebezhetőnek látszani. A nem kezelt stressz azonban teljesen tönkre teheti az életünket.

Mondjon búcsút a stressztől és vegye akadálymentesen a mindennapi kihívásokat!

B-VITAMINOK

A jó hangulat építőkövei

Mind a nyolc B-vitamin fontos szerepet játszik általános egészségünk és jólétünk megőrzésében. Közülük különösen a B12-vitamin, a B6-vitamin és a folsav (B9-vitamin) van közvetlen hatással az agyban lévő vegyi folyamatokra: ezek befolyásolják a hangulatunkat és ennek eredményeként a mentális egészségünket is.

A B12-vitamin hozzájárul az agy és az idegsejtek jó működéséhez és kritikus fontosságú az idegrendszer egészséges állapotához.

A B6-vitamin szerepet játszik a boldogsághormonok (szerotonint és dopamint) előállításában.

A folsav támogatja az egészséges sejtnövekedést, valamint szabályozza a szerotonin (egy másik boldogsághormon) termelődését.

MAGNÉZIUM

A természetes „nyugiszer”

A magnézium hangulatra és stresszre gyakorolt jótékony hatása annyira közismert, hogy méltán kiérdemelheti a „természetes nyugiszer” becenevet.  

A magnézium a vércukorszint szabályozásától kezdve a sportteljesítmény fokozásáig kulcsfontosságú ásványianyag az agy és a test számára. A magnézium csökkenti a depresszió és a szorongásos állapotok kialakulásának a kockázatát, valamint hozzájárul a pihentető és nyugodt alváshoz.

Bár sok élelmiszerben megtalálható, sokan mégis nagyon kevés magnéziumhoz jutnak hozzá az étrenden keresztül.

CINK

Krónikus stresszt okozhat a hiánya

Ha gyakran tapasztalja, hogy ok nélkül felrobban az idegtől, nehezen kezeli a stresszes helyzeteteket, rosszkedvű, levert, gyanakodhat arra is, hogy szervezete cinkhiányban szenved.

A cink egy kulcsfontosságú nyomelem, aminek a hiánya könnyen okozhat depressziót, szorongást vagy krónikus stresszt.

A cink hozzájárul a mentális kiegyensúlyozottságunkhoz, ahhoz, hogy meg tudjunk küzdeni a problémákkal és a stresszel.

RÓZSAGYÖKÉR

Az elme bajnoka

A golgotavirág gyógyhatása már évszázadok óta ismert. Nyugtató hatású, stressz- és szorongásoldó, fájdalomcsillapító, természetes antidepresszáns és alvássegítő tulajdonságait a modern orvoslás is hasznosítja. Kiemelkedő hatásai más gyógynövényekkel és hatóanyagokkal kombinálva jelentősen felerősíthetők.

GOLGOTAVIRÁG

A nyugodt alvás gyógynövénye

A golgotavirág gyógyhatása már évszázadok óta ismert. Nyugtató, stressz-, és szorongásoldó, fájdalomcsillapító, természetes antidepresszáns és alvássegítő tulajdonságait a modern orvoslás is hasznosítja. Kiemelkedő hatásai más gyógynövényekkel és hatóanyagokkal kombinálva jelentősen felerősíthetők.

Mikor ajánljuk az MAGNE B KOMPLEX szedését?

FÁRADÉKONYSÁG

STRESSZ

KONCENTRÁCIÓ

ÖSSZETEVŐK

Hatóanyag/napi adag (2 kapszula): 2 kapszula NRV*
B1-vitamin (tiamin-mononitrátból): 1,1 mg 100%
B2-vitamin (riboflavinból): 1,4 mg 100%
B3-vitamin (nikotinamidból): 16 mg 100%
B5-vitamin (kalcium-D-pantotenátból): 6 mg 100%
B6-vitamin (piridoxin-hidrokloridból): 1,4 mg 100%
B7-vitamin (D-biotinból): 50 µg 100%
B9-vitamin (folsavból): 200 µg 100%
B12-vitamin (cianokobalaminból): 2,5 µg 100%
Magnézium (800 mg magnézium-biszglicinátból): 90 mg 24%
Cink (cink-szulfátból): 20 mg 200%
Szelén (szelenometionin, szelenocisztein inaktivált szelénnel dúsított élesztőből): 100 µg 182%
Rhodiola rosea (rózsagyökér) gyökértörzs, kivonat: 100 mg
Passiflora incarnata (észak-amerikai golgotavirág), kivonat: 100 mg

*NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték

Figyelmeztetés: Fogyasztása nem ajánlott gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban és krónikus álmatlanságban szenvedőknek. Nem szedhető együtt szedatívumokkal, neuroleptikumokkal, trankvillánsokkal, mivel a rózsagyökér hatóanyagai ezek vegyületeivel ellentétes hatásúak, így csökken a nevezett gyógyszerek hatékonysága. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! OGYÉI notifikációs szám: 24849/2020

Termékünkben nem kell hinnie, hiszen úgy működik, mint a gravitáció.

Olvassa el elégedett fogyasztóink tapasztalatait!
„Nagyon rossz alvó vagyok. Folyamatosan pörögnek a gondolatok a fejemben, ezért nehezen alszom el és éjszakánként többször is felébredek. A Magne B Komplex segítségével jobb minőségű lett az alvásom, napközben kevésbé fáradok el és vidámabban tudom elvégezni a feladataimat.” B. Annamária - könyvelő
P. István
termékmenedzser
„Sajnos elveszítettem a fix állásomat, azóta mindennapos küzdelem az életem. Nem akarom, hogy a feleségem és a gyerekeim lássák rajtam ezt a stresszt. A Magne B Komlexet pár hónapja szedem, azóta sokkal könnyeben veszem az akadályokat és nem húzom fel magam mindenen.”
H. Balázs
területi képviselő
„Hiába pihenek viszonylag eleget, mégis mindig fáradtnak érzem magam. A háziorvos javaslatára készíttettem egy laborvizsgálatot, és kiderült, hogy komoly B-vitamin hiányom van. Azóta változtattam az étrendemen és elkezdtem szedni a Magne B Komplex-et is. Azóta jóval kipihentebb vagyok.”
Z. Piroska
mérnök
Shopping Cart
Scroll to Top