Tudta, hogy a  prosztata egészsége nagyban hozzájárul a férfiak kiegyensúlyozott életviteléhez?
A prosztata okozta problémák leggyakrabban 40 éves kor fölött jelentkeznek. Kezdetben csak enyhe lefolyású kellemetlenségeket tapasztal, mint a gyakori vizelési inger (különösen éjszaka) és a vizeletáramlás csökkenése. 
A későbbiekben azonban súlyosbodhatnak a tünetek és a húgycső olyan mértékben elnyomódhat a prosztata nagyobbodás következtében, hogy lehetetlenné válik a folyamatos vizeletáramlás és a fájdalom is erősödhet közben. Akár húgyuti gyulladások is kísérhetik, mivel a húgyhólyag nem ürül ki teljesen és a vizeletcsepegés következtében elszaporodhatnak a baktériumok.

OGYÉI szám: 22611/2019

Az összetevőkről bővebben:
Tudományos tényekre alapozott, tudatosan összeállított természetes összetevők ereje, egy kapszulában:

 • szabalpálma: az egyik fő hatóanyag, amely a nemzési képesség fenntartására és javítására, a prosztata normál funkciói fenntartásának megsegítésére, a 45 év feletti férfiak vizelési képességeinek javítására ajánlott.
 • tökmagolaj, amelynek a következőkben van szerepe:
  • segíti az egészséges vizelés fenntartását, továbbá hozzájárul a 45 év feletti férfiak prosztata egészségének fenntartásához
  • segít a hólyag egészségének megóvásában és optimális működésének helyreállításában
  • segít az egészséges prosztata minden kulcs funkciójának fenntartásában, állapotának javításában
 • cink: segít a termékenység és a szaporodási képesség fenntartásában, és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában
 • réz: a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokat támogatja, részt vesz a vasszállításban és immunerősítő hatásával hozzájárul, hogy a szervezet növelje védelmét a sejtek oxidatív stresszel szemben.
 • szelén: a normál spermaképződésben van szerepe, ezzel elősegítve a reprodukciós képesség fenntartását 40 év felett is.

Vegye fel a harcot természetes hatóanyagok segítségével a prosztata betegségek ellen. A Prostelyn Max egy olyan összetett prosztata védő készítmény, amely ötvözi a különböző természetes hatóanyagok erejét a prosztata megnagyobbodás tüneteinek enyhítése érdekében prosztatája egészségéért.