Ezek a természetes hatóanyagok megelőzik a prosztatamegnagyobbodás kialakulását, illetve enyhítik a már meglévő tüneteket

prosztatamegnagyobbodás életmód

A szakorvosok szerint a legtöbb férfi már csak akkor megy el urológiai vizsgálatra, amikor elviselhetetlen tüneteik vannak, vagy amikor a feleségeik ultimátumot adnak nekik.

Bár a prosztatamegnagyobbodás bosszantó és kényelmetlen, csak ritka esetekben igényel sebészeti beavatkozást és nem életveszélyes. Különféle kezelésekkel és speciális gyógynövények (szabalpálma, tökmag kivonat, afrikai szilvafa kérge, csalán gyökér kivonat) kombinációjával kezelhető és visszafordítható az elváltozás.

Természetes hatóanyagok a prosztatamegnagyobbodás kezelésére

Mint ahogy már egy korábbi írásunkban részletesebben kitértünk rá , az alfa blokkolókat és alfa reduktáz gátlókat tartalmazó gyógynövények bámulatosan pozitív változásokat hoznak a férfiak életében.

Most azt is megtudja, mire képesek ezek a gyógynövények és hogyan adják vissza a normális életét.

Szabalpálma – természetes módon csökkenti a sejtburjánzást

A szabalpálma kivonata az egyik legnépszerűbb gyógynövény a prosztatamegnagyobbodás kezelésére, amit számtalan kutatás támaszt alá.

Fitoszteroljainak köszönhetően hozzájárul a prosztata normál működéséhez. Számos előnye mellett az egyik legfőbb ereje azonban abban rejlik, hogy megakadályozza a tesztoszteron DHT-vá alakulását, így természetes módon csökkenti a megduzzadt dülmirigyet. Megelőzés céljából szedve megóvja a prosztatát a növekedéstől, megnagyobbodás esetén pedig visszafordítja a jóindulatú elváltozást.

Nagy csalán – karban tartja az egészséges húgyútakat

Kevesen tudják, de a csalánnak nem csak a levele, hanem a gyökere is jótékony tulajdonságokkal rendelkezik. Gyökerében ugyanis szintén megtalálhatók azok az alfa-reduktáz gátlók, amelyek megakadályozzák a prosztatasejtek növekedését. Emellett jó hatással van a húgyútakra, mivel gyorsítja a vizeletáramlást és a prosztata összehúzódása következtében növeli a kiáramló vizelet mennyiségét.

Afrikai szilvafa kéreg – természetes módon zsugorítja a cisztákat

Az afrikai szilva kérgében lévő hatóanyagok – a szterolok, a triterpének, a zsírsavak – a ciszták kialakulásának megelőzésében is fontos szerepet játszanak, így a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás egyik zászlós gyógynövénye. Mivel képes visszahúzni a megnagyobbodást, javítja a húgyútak egészségét és a húgyhólyag rugalmasságát, ezáltal csökkenti az éjszakai vizelések számát.

Tökmagkivonat –ellazítja a húgyhólyagot

A tökmag tele van szabadgyököket megkötő antioxidánsokkal (E-vitaminnal, béta-karotinnal, kriptoxantinokkal), ásványianyagokkal, egészséges rostokkal és olajokkal, valamint többszörösen telítetlen zsírsavakkal. Kivonata pedig olyan, mint egy táplálkozási erőmű: koncentráltan tartalmazza ezek összességét. A tökmagkivonat gazdag forrása a magnéziumnak és a cinknek, amely ásványi anyagok helyreállítják az egészséges húgyútak működést.

Továbbá támogatja a szervezet nitrogén-monoxid termelődését, ami segít ellazítani a hólyag izmait megkönnyítve így az ürítést.

A Prostelyn Forte fejlesztése során megvizsgáltuk, hogy az elérhető nemzetközi kutatások alapján mely természetes hatóanyagok gyakorolnak bizonyítottan pozitív hatást a prosztata egészségére. Bár ezek a hatóanyagok külön-külön is hatásosak, komplex formulában képesek a legjobb hatást kifejteni.

Ha még nincsenek tünetei, időben van a megelőzésre. Amennyiben a prosztatamegnagyobbodás már megnehezíti a mindennapjait, a Prostelyn Forte természetes hatóanyagai gyorsan enyhítik és megszűntetik a panaszait.

PROSTELYN FORTE – A FÉRFIAK VITAMINJA

Természetes hatóanyagokkal a prosztata, a húgyúti rendszer egészségéért és a férfiegészségért

11 990 Ft

10 710 Ft

A PROSTELYN FORTE egy magyar fejlesztésű, 4 természetes és prémium minőségű hatóanyag kombinációjával továbbfejlesztett innovatív formula a prosztata egészségéért.

A test működésének helyreállítása gyorsított tempóban: a gyógyszerész ajánlja a Prostelyn Fortét

Képernyőfotó 2022-08-04 - 0.24.35

“Ahhoz, hogy egy gyorsítósávba helyezzük a test működésének a helyreállítását, ahhoz bizony ki kell egészítenünk. A Prostelyn Forte nagyon jó minőségű összetevőkből áll, magyar cég van mögötte! Szakmailag maximálisan ajánlom a terméket!”

DR. KRISZTIÁN ANIKÓ – GYÓGYSZERÉSZ

1 HAVI ADAG

Ft11900
Ft 10 700
10% kedvezmény
 • 10%-os őszi akcióban
 • This is a tooltip

2 HAVI ADAG

Ft23800
Ft 16 035
7 765 Ft kedvezmény
 • 33%-os őszi akcióban
 • This is a tooltip
 • Csak 267 Ft/nap
 • This is a tooltip

3 HAVI ADAG

Ft47600
Ft 29 900
17 700 Ft kedvezmény
 • 38%-os nyári akcióban
 • This is a tooltip
 • +1 hónapnyi adag ajándékba
 • This is a tooltip
 • Maximális hatás kifejtése
 • This is a tooltip
+1 HÓNAP AJÁNDÉKBA

4 HAVI ADAG

Ft71400
Ft 47 600
23 800 Ft kedvezmény
 • 33%-os nyári akcióban
 • This is a tooltip
 • +2 hónapnyi adag ajándékba
 • This is a tooltip
 • Maximális hatás kifejtése
 • This is a tooltip
 • Csak 264 Ft/nap
 • This is a tooltip
+2 HÓNAP AJÁNDÉKBA
Shopping Cart
Scroll to Top