A modern kor civilizációs hatásai életünk minden területére kiterjednek: felgyorsult életvitel, helytelen táplálkozás, stressz, környezeti szennyezés, vitaminhiány, rossz alvás, stb. Mindezek természetesen leterhelik a szervezetünket, amelynek védekezőképessége az idő múlásával egyre gyengül. Ezt fokozza a rosszul megválasztott ételeink vitamin- és nyomelemhiánya, mely hatással van az emberi test több kritikus élettani folyamatára, például a hormonháztartásra és az immunrendszerünk működésére.
Testünk azonnal reagál ezekre az impulzusokra: felborul a napi ritmusunk, nehezen tudunk elaludni, lelassul sejtjeink regenerálódó képessége. Így válunk egyre sérülékenyebbé a külső hatásokra.

Hiszünk benne, hogy az egészségünk titka a természetben található meg, hiszen évmilliók szimbiózisában alakult vele együtt a testünk. A növényi molekulákat rendkívül változatos formában találhatjuk meg az élővilágban, és összetett hatásmechanizmusokat már az ősi kultúrák is felfedezték.

A modern tudomány fitovegyületeknek nevezi a gyümölcsökben és zöldségekben található bioaktív molekulákat, amelyek sokrétű és összetett biológiai funkcióval rendelkeznek. Napjainkra megértettük, hogy a fitovegyületek hatékonyan hozzájárulhatnak szervezetünk egészségének megőrzéséhez. A biológia evolúció pontosan erre a célra hozta létre őket, hogy “növényi gyógyszerként” működve védjék a gazdanövényt és azokat az állatokat és embereket is, akik a növényt elfogyasztják.

Az AVIAN Medicina termékei nem gyógyszerek, így nem kezelésként kell alkalmazni őket. Céljuk, hogy az értékes és jótékony növényi hatóanyagokat a modern kor embere saját egészségének javításához felhasználja, és hozzájusson ezekhez a páratlan kincsekhez, amelyeket a növények évmilliók alatt kifejlesztettek.

Hiszünk benne, hogy korszerű, saját fejlesztésű készítményeinkkel segítséget nyújthatunk mindenki számára a kiegyensúlyozott életvitelhez, mely a testi-lelki egészséget egyaránt jelenti. Minden termékünk egy-egy, a szervezetünk létfontosságú területét támogatja, az összetevők élettani hatásai szerint. Az AVIAN Medicina készítményei a minőség, a szakértelem és az elhivatottság eredményeként születtek, és büszkék vagyunk rá, hogy egyre több magyar család egészségének megőrzését támogatjuk.

Termékeink:
– Viralyn
– Immulyn
– Prostelyn
– Prostelyn MAX
– Prostelyn Forte
– Flexilyn Forte
– C-Vitamin 1000+
– Magne-B Komplex