Gyógynövényeket tartalmazó Prostelyn Forte étrend-kiegészítő kapszula cinkkel kiegészítve, férfiaknak a prosztata és a húgyutak normál működéséhez támogatására. Szerepük van a férfiak normál életminőségének, vitalitásának és a tesztoszteronszint megőrzésében. A készítmény hatóanyagai közül a törpepálmának és az afrikai szilvának szerepe van a 45 év feletti férfiak normál húgyúti funkcióinak megtartásában, támogatja a vizeletáramlást. A kisvirágú fűzike és a szúrós szerbtövis hozzájárul a prosztata és a vese, a csalán a húgyutak normál működéséhez, így szerepük van a férfiak normál életminőségének, vitalitásának megőrzésében. A cink a vér normál tesztoszteronszintjének megőrzésében vesz részt.

OGYÉI szám: 24850/2020

Összetevők/kapszula:

  • kisvirágú fűzike (Epilobium parvofilum) növény, kapszulahéj: zselatin (színezék: karamell), törpepálma (Serenoa repens) termés,  szúrós szerbtövis (Xanthium spinosum) növény, amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) termés, ördögcsáklya (Harpagophytum procumbers) gyökér-kivonat, afrikai szilva (Pygeum africanum) kéreg, csalán (Urtica dioica) növény, cink-szulfát-heptahidrát.

 

Az összetevőkről bővebben: Tudományos tényekre alapozott, tudatosan összeállított természetes összetevők ereje, egy kapszulában:

  • törpepálma: az egyik fő hatóanyag, a 45 év feletti férfiak vizelési képességeinek javítására ajánlott.
  • afrikai szilvának, a következőkben van szerepe:
    • segíti az egészséges vizelés fenntartását, továbbá hozzájárul a 45 év feletti férfiak prosztata egészségének fenntartásához
    • támogatja a vizeletáramlást
  • cink: segít a termékenység és a szaporodási képesség fenntartásában, és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában
  • szúrós szerbtövis: hozzájárul a prosztata és a vese ehyles működéséhez
  • csalánlevél: a normál húgyutak működésében van szerepe, ezzel elősegítve a férfiak normál életminőségét és vitalitásuk megőrzését.

Vegye fel a harcot természetes hatóanyagok segítségével a prosztata betegségek ellen. A Prostelyn Forte egy olyan összetett prosztata védő készítmény, amely ötvözi a különböző természetes hatóanyagok erejét a prosztata megnagyobbodás tüneteinek enyhítése érdekében prosztatája egészségéért.