VIRALYN

összetevői hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez
(330 Ft/nap/2 db)

9900 Ft Áfával

„Gyermekemtől elkaptam az influenzát. Az első tüneteknél azonnal elkezdtem szedni. Enyhe panaszokkal megúsztam.” – K. Gábor

Ajánlott napi mennyiség 2 kapszula bő folyadékkal bevéve.

Gyorsabb felépülés, ha baj van!

Ha jó egészségi állapotban van, pozitívan látja az életet és részese akar lenni az ön körül zajló eseményeknek.

Amennyiben valamilyen légúti megbetegedésben szenved, a fizikai tünetek mellett azt tapasztalhatja, hogy kevésbé élvezi azokat a dolgokat, amiket korábban.

Nyugtalanabb, nem tud aludni, nehezebben birkózik meg a mindennapos feladatokkal és az állapotából fakadó stresszel.

A legyengült állapota miatt fájdalmai vannak, kiszolgáltatottá válik, aggódik, és ez hatással van a munkájára, a kapcsolataira és az önbecsülésére.

De nem kell ennek így történnie!

Az első tünetek jelentkezésével egy időben fogyasztott hatóanyag kombináció segíthet megakadályozni a súlyosabb szövődményeket és lerövidítheti a lábadozási időt.

A FELÉPÜLÉST SEGÍTŐ TERMÉSZETES HATÓANYAGOK

A Viralyn étrend-kiegészítő olyan prémium minőségű gyógynövényekből készül, mint a fermentált fekete fokhagyma, az édesgyökér, a tömjénfa gyanta és a propolisz.

FEKETE FOKHAGYMA

A funkcionális szuperélelmiszer kellemetlen szagok nélkül

Tudta? A friss fokhagymából fermentálással előállított fekete fokhagyma antioxidáns tartalma a nyers fokhagyma tízszerese.
Rendkívül erős immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatású.

A fermentálásnak köszönhetően a fekete fokhagyma elveszti a növény eredetileg kellemetlen szagát, így lehelete friss és üde marad az elfogyasztása után is.

ÉDESGYÖKÉR

megszabadítja a száraz köhögéstől

Immunrendszerünk jelentős része a belekben lakozik, éppen ezért az emésztőrendszerünk karbantartása elengedhetetlen az immunerősítés szempontjából. Az édesgyökérben lévő flavonoid, tanin és polifenol támogatja a jó emésztést, védi a gyomormembrán nyálkahártyáját és segít megakadályozni az emésztőrendszeri betegségek kialakulását.
Bámulatos előnyei ellenére az édesgyökeret leggyakrabban a köhögés csillapítására és a hurutoldásra használják. Fájdalomcsillapító és görcsoldó hatásának köszönhetően pedig gyorsabban elmúlik a torokfájás.

PROPOLISZ

A természetes antibiotikum

A propolisz antioxidáns hatású polifenolokat és flavonoidokat tartalmaz. Hatékony gyulladáscsökkentő hatású, ami erősíti az immunrendszert és segít fenntartani a szervezet mikrobiális egyensúlyát. A benne található ferulasav baktériumölő hatású, a propoliszkivonat ugyanakkor a rhinovírus (nátha) okozta légúti fertőzések gyors enyhítésére és lefolyására is jó hatással van.

Mérsékeli a torokgyulladást és csökkenti a köhögést. A propolisz a természet egyik leghatékonyabb antibiotikuma.

TÖMJÉNFA

Megtisztítja a légutakat

A tömjénfa hatóanyaga a boswelliasav olyan gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, mint egy szteroid, de annak a mellékhatásai nélkül. Csíraölő, fertőtlenítő és sebgyógyító hatású. Megtisztítja a légutakat a kórokozóktól és enyhíti a légúti és megfázásos tüneteket.

MIÉRT FONTOS A GYORS ÉS HATÉKONY BEAVATKOZÁS?

IMMUNVÉDELEM

GYORS REGENERÁCIÓ

TÜNETEK ENYHÍTÉSE

ÖSSZETEVŐK

Hatóanyag/napi adag (2 kapszula): 2 kapszula
Fekete fokhagyma (Allium sativum), porított: 216 mg
Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), porított: 144 mg
Propolisz vizes-alkoholos kivonat: 144 mg
Olajfa (Olea europea) levél-kivonat: 108 mg
Ebből: oleuropeozid: 21,5 mg
Indiai tömjénfa (Boswellia serrata) gyanta, porított: 72 mg
Barack (Prunus armeniaca) mag, porított: 36 mg

Olvassa el elégedett fogyasztóink tapasztalatait!

"Élelmiszer kereskedelemben dolgozok. Amikor kitört a COVID-19 járvány, örültem, hogy megmaradt a munkám, de rettenetesen féltem, hogy elkaphatom a kórt. Az Immulyn készítményükkel párhuzamosan, kúra szerűen szedtem a Viralyn immunerősítőt is. Sokan kidőltek mellőlem, de én álltam a sarat. Azóta már sok kollégámnak ajánlottam az immunerősítőiket."
M. Katalin
Vác
"2 gyerekes egyedülálló anyuka vagyok. Nagyon sok helyen kell megállni a helyem egyszerre, és nem engedhetem meg magamnak, hogy ledöntsön a lábamról egy betegség. Mióta rátaláltam az Immulyn immunerősítőre, maximum az orom folyt 1-2 napig, de orvoshoz nem kellett mennem."
K. Viktória
Budapest
"Nem jó dolog megöregedni, de engem olyan fából faragtak, hogy nem adom meg magam könnyen az idő vasfogának. Olyan immunerősítőt kerestem, ami valóban ellenálóbbá tesz, és meglett létemre is hódolhatok a sportolásnak, a természetjárásnak, és aktívan élvezhetem a kisunokáimmal töltött időt is. Köszönöm Immulyn."
V. Péter
Sopron
Shopping Cart
Scroll to Top